Mama op reis

Neem meerdere outfits mee, zodat je niet hoeft te gaan door de douane dragen peuter braaksel. Heel simpel dus, zorg ervoor dat ze er comfortabel bij zitten.

Wat te dragen in het vliegtuig als een Mama

De visie van het lopen door de douane in je donkere zonnebril, kinderen op sleeptouw kun je vaak wel vergeten. We zouden allemaal wel willen dat we de Karsdahian lifestyle zouden hebben, maar niets is minder waar vaak. Dus het komt altijd aan op goede voorbereiding en engelengeduld.

Vlieg outfit

Draag niets zwarts, patronen zijn geweldig omdat ze klontjes rijst en ongewenste maaltijden aan boord niet verbergen die je prachtige peuters op je hebben uitgesmeerd.

Je moet bijna 100 keer op en neer gaan om je kinderen naar het toilet te brengen, dus een waterdichte broek zou ideaal zijn, hoewel niet erg modieus. Dus, het volgende beste zijn leggings zodat je gemakkelijk op en neer kunt gaan.

Als je borstvoeding geeft, heb je gemakkelijk toegang nodig. Het voeden van een baby op take-off helpt met hun oren en wanneer ze schreeuwen, in staat om snel een borst duwen in hun mond is van cruciaal belang voor ieders bestwil. Een tanktop voor het geven van borstvoeding is ideaal, dan kun je laag met een natuurlijk vezelvest en een sjaal voor privacy.

Kinderen kiezen de meest ongelegen momenten om drankjes te morsen, overgeven of plassen op je, dus wees voorbereid met een reserve set van kinderkleding. Zelfs als je het geluk hebt om door ongedeerd, tenminste heb je de mogelijkheid van iets vers bij aankomst. Vaak moet je meer jongenskleding meenemen, omdat ze wat wilder zijn.

Schoeisel is van cruciaal belang. Je hebt sneakers nodig. Zo veel als hoge hakken laarzen met trainingspak broek kan modieus voor de rijken en beroemdheden, ze hebben een entourage, je niet. Er is een grote kans dat je een baby in je armen houdt, een koffer sleept terwijl je een peuter achterna zit in de terminal die met hun koffer de roltrap naar beneden wil.