Alle soorten jurken op een rij

Veel mannen zijn er dol op, een vrouw in een jurk. Jurken worden door vrouwen gedragen bij allerlei verschillende gelegenheden. Daarnaast maakt ook het weer niet uit, want een vrouw weet het altijd zo te stijlen dat zij alsnog een jurk kan dragen. 

De zomer komt eraan

Wanneer je een vrouw in een jurk ziet, is dat toch meestal in de zomer. Bij de eerste zonnestraal trekt menig vrouw haar zomerjurk uit de kast. Een jurk zit lekker bij warm weer en laat ook nog heerlijk wat wind door, waardoor een jurk perfect is om te dragen bij warm weer. Naast een jurk kiezen ook veel vrouwen voor een rok met een bijpassende top, wat er soms ook uitziet alsof het een geheel is en waardoor het ook op een jurk lijkt. Naast een zomerjurk zijn er natuurlijk nog veel meer jurken. Zo dragen vrouwen ook regelmatig jurken bij speciale gelegenheden. Denk aan een avondjurk voor een gala of een cocktailjurk voor een avondje uit. Bij alle bovenstaande situaties wordt een jurk gedragen met blote benen. Toch hoeft dit niet altijd.

Een jurk dragen met slecht weer

In Nederland is het nu eenmaal zo dat we regelmatig slecht weer hebben. De termen ‘bewolking’ en ‘regen’ worden dan ook vaak genoemd tijdens het weerbericht op televisie. Toch weerhoudt dat de Nederlandse vrouw er niet van om de jurk uit de kast te trekken. Is het een jurkje met korte mouwen? Geen probleem. Dan doen we er toch een vestje of trui overheen. En is het weer te slecht voor blote benen? Dan trekken we gewoon een panty uit de kast en maken we het af met leuke laarsjes. Vrouwen vinden altijd wel een oplossing om een jurk te dragen, zelfs met het regelmatig terugkerende slechte weer in Nederland.

Jurken voor iedereen

Vrouwen die wat flinker zijn of vrouwen die juist weinig vrouwelijke vormen hebben, voelen zich vaak niet fijn in strakke jurken. Wanneer je jezelf niet prettig voelt in een jurk, straal je dit ook uit en kun je er beter voor kiezen om wat anders te dragen. Toch hoeft een wat flinker of slanker lichaam geen probleem te zijn bij het dragen van een jurk. In dit geval hoef je niet te kiezen voor een strakke jurk, maar je kunt ook kiezen voor een wat wijdere jurk. Wil je wel je decolleté showen, kies dan voor een strakke bovenkant en een losse rok. Heb je wel mooie benen die je aan de wereld wilt laten zien, kies dan voor een wat korter jurkje. En ben je heel klein, trek dan een maxi-jurk aan zodat je langer lijkt. Er is dus altijd wel een jurk die past bij jou lichaam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *